Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Τι αγόρασα αυτή την εβδομάδα

Την εβδομάδα που μας πέρασε έκανα κάποια ψώνια για τον εαυτό μου ξέρετε ρούχα ,καλλυντικά( shopping therapy ) και επέλεξα να σας δέιξω ορίσμενα προϊόντα που τα είχα χρησιμοποιήσει τα τελείωσα και τα ξαναπήρα γιατί έμεινα ικανοποιημένη.


  Αvene cleanance την χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο και δεν την αλλάζω με τίποτα!Η καλύτερη ενυδατική κρέμα για την επιδερμίδα μου ( λιπαρή επιδερμίδα) αφήνει ματ αποτέλεσμα .










 Στον εβδομαδιαίο μου καθαρισμό χρησιμοποιώ προϊόντα κορρέ και apivita. Μπορώ να πω πως τα έχω δοκιμάσει όλα ( ελία , μέλι , πρόπολη κ.α) και έχω καταλήξει στο ρόδι ( scrub και μάσκα) και στον πράσινο άργιλο (μάσκα).

Πήρα και μια μάσκαρα ,συνήθως χρησιμοποιώ τις essence γιατί είναι πολύ οικονομικές αλλά είπα να κάνω μια αλλαγή τον τελευταίο καιρό.Αγόρασα λοιπόν την doll eyes της hypnose(lancome) η οποία έχει φοβερό βουρτσάκι και χτενίζει πολύ καλά τις βλεφαρίδες δίνοντας τους και όγκο και μήκος! Το βουρτσάκι είναι λεπτό μπροστά και πίσω είναι χοντρό.

7 σχόλια:

  1. megeiaaaaa!!m'aresei polu o prasinos argilos!!den exw dokimasei tou korre to scrub rodi...exw kollisei me to apivite elia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω !! :) καθαριζει πολυ την επιδερμιδα ο πρασινος αργιλος , το ροδι ειναι λιγο πιο απαλο σαν scrub απο την ελια . Εχεις δοκιμασει την ελια του κορρε ?

      Διαγραφή
  2. ο πράσινος άργιλος της apivita είναι ΚΟΡΥΦΗ. έχω κάνει ένα post σχετικά με αυτό στο blog μου. αν θες μπορείς να το επισκεφτείς :) όμορφο post ^^.. φιλιά :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εγώ πιστεύω πως είναι μακράν ο καλύτερος!! σ'ευχαριστώ φιλιά !

      Διαγραφή