Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Όμορφα χείλη




Η απολέπιση είναι το πιο σημαντικό στάδιο που πρέπει να εφαρμόζουμε για να πετύχουμε όμορφα χείλη.Κάνουμε απολέπιση με μια οδοντόβουρτσα που θα έχουμε ειδικά γι'αυτό το λόγο ώστε να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα και να απλωθεί πιο ωραία το κραγιόν μας ή το λιπγκλός μας.

  • Για να πετύχεις μεγαλύτερη διάρκεια για το κραγιόν που έχεις επιλέξει άπλωσε πρώτα στα χείλη σου ένα μολύβι στην ίδια απόχρωση(γεμίζοντας με αυτό την περιοχή των χειλίων). Στη συνέχεια απλώσε το κραγίον σου και στο τέλος βάλε το δάχτυλό σου ανάμεσα στο στόμα και και τράβηξέ το προς τα έξω. Με αυτό το κόλπο δεν θα έχεις κραγιόν στα δόντια .
  • Αν θέλεις nude χείλη μετά την απολέπιση σου άπλωσε λίγη πούδρα στην περιοχή των χειλιών και έπειτα βάλε μια απαλή ροζ σκιά και στο τέλος άπλωσε ένα διάφανο λιπγκλος.

Για να μην στενοχωριέσαι σε περίπτωση που το αγαπημένο σου κραγιόν έσπασε πάρε έναν αναπτήρα και κράτησε τον για λίγο κάτω από το σπασμένο κομμάτι .Μετά ένωσε το με το υπόλοιπο κραγιόν βάλτο στο ψυγείο για 30 λεπτά και έιναι έτοιμο!


2 σχόλια: