Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Concealer : Πριν ή μετά το make-up

Γεια σας κορίτσια μου, 

Ένα μεγάλο ερώτημα υπάρχει στο χώρο του μακιγιάζ και αφορά την χρήση του concealer. 


Οι περισσότεροι τοποθετούν πρώτα το concealer και έπειτα το foundation με την γνωστή σε όλες μας διαδικασία απλωνοντάς το με τα δάχτυλα σε όλα τα σημεία που πρέπει να καλυφθούν.Υπάρχουν όμως αρκετοί που κάνουν το αντίθετο.

Έγω πάλι κάνω ένα συνδυασμό, τοποθετώ πρώτα το concealer μου έπειτα το foundation και μετά ξανά concealer για να καλύψω τυχόν ατέλειες αλλά και για επιπλέον φωτισμό, προσέχοντας πάντα να αποφύγω τις διχρωμίες και στο τέλος πουδράρω!

Πολύ θα ήθελα να μάθω και τον δικό σας τρόπο κάτι σαν γκάλοπ ας πούμε!
Φιλιά!!!

9 σχόλια:

  1. επειδη το concealer ειναι βαρυ προιον καλυτερα θα ηταν να το βαζουμε στο τελος..γιατι αλλιως παρασυρομαστε και βαζουμε παραπανω..αλλα αυτη ειναι η δικη μου γνωμη..καθενας οπως βολευεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν ειχα παει σε κατι σεμιναρια μακιγιάζ της Seventeen μας είχαν πει οτι παλιοτερα βάζαν πρωτα το concealer και μετα to make up αλλα πλεον θεωρειται σωστο και καλυτερο το αντιθετο. Δεν μας το δικαιολογησαν πολυ, απλα μας ειπαν τι κανουν οι make-up artists σημερα!! Ακολουθω και εγω αυτον τον τροπο και βλεπω καλυτερα αποτελεσματα!

    dreamstylesplash.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακολουθώ την ίδια διαδικασία με εσένα..
    Θεωρώ απλά πως με το πέρασμα του make up η πρώτη στρώση concealer θα αλλοιωθεί..οπότε διορθώνω τυχόν ατέλειες με τη δεύτερη στρώση! :)

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω παλι με βολευει να βαζω πρωτα το make up και μετα το concealer ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνήθως βάζω κι εγώ πρώτα concealer στο χρώμα του δέρματος μου στις ατέλειες, μετά απλώνω το makeup και τέλος βάζω ένα πιο φωτεινό concealer κυρίως στην περιοχή των ματιών!
    http://staceysbeautylife.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένα σύντομο μηνυματάκι για να σου ευχηθώ ένα ωραίο Σαββατοκύριακο...Ευχαριστώ για το comment σου και συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά πολύ τρέξιμο αυτές τις μέρες...

    Φιλάκια πολλά
    Chadlen
    http://chezmoibychadlen.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κορίτσια μου σας ευχαριστω που μοιραστηκατε τον τρόπο εφαρμογής του concealer σας μαζι μου! φιλια πολλα σε ολες σας και καλο σαββατοκυριακο!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δώρα μου καλησπέρα,σε έχω κάνει tag στι tag game,περισσότερα μπορείς να δείς εδώ-->http://beautyandmakeup-marw86makeup.blogspot.gr/2014/01/tag-game.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ πάντως μέχρι τώρα το κονσίλερ το έβαζα μετά το μεικαπ. Λέω να δοκιμάσω τον δικό σου τρόπο για να δω αν έχει διαφορά στο αποτέλεσμα! Ίσως βέβαια φταίει και το concealer που έχω τωρα, δεν ξέρω..δεν είμαι και πολύ ικανοποιημένη. Ξεκίνησα έρευνα αγοράς!!έχω βρει κάτι καλές προσφορές σε concealer εδώ https://www.atticabeauty.gr/proioda-omorfias/makigiaz/prosopo/concealers/ και θα ήθελα να με βοηθήσιες;;έχεις κάποια μάρκα κατα νου ναι είναι αρκετά καλυπτική;;Έχω μεγάλο πρόβλημα με τους μαύρους κύκλους και ψάχνω ένα πολύ καλό προϊόν! Αν βρεις λίγο χρόνο να μου προτείνεις κάτι, θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως!! Σε ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή