Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Φουλάρι στα μαλλιά

Τα φουλάρια είχαμε συνηθίσει να τα φοράμε στο λαιμό... Φέτος λοιπόν είναι must τα φουλάρια στα μαλλιά!Σου χαρίζουν στυλ και προστασία από τον ήλιο.Μπορείς να τα φορέσεις στην πόλη στο νησί και φυσικά στην παραλία, όλα εξαρτώνται από τον τρόπο που θα τα δέσεις. Ας πάρουμε ιδεές:







5 σχόλια:

  1. τρελαίνομαι για το φουλάρι στα μαλλιά αρκεί να έχει κάποια και το σωστό πρόσωπο βέβαια. Εγώ θαρρώ πως δεν το χω :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρέσουν πολύ τα φουλάρια στα μαλλιά.!
    Δυστυχώς δεν έχω τολμήσει να φορέσω κάποιο..και αυτό επειδή θεωρώ πως δεν μου πάει και θα με κοιτάνε περίεργα..Είμαι και ντροπαλή πανάθεμά με.!

    Alexandra by http://beautydiarybyalexandra.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κορίτσια πιστεύω πως ανάλογα με το πρόσωπο μας κανουμε και το αντίστοιχο δέσιμο, βεβαια πρέπει να το υποστηρίζουμε με το σωστό ντύσιμο είτε στην παραλία είτε στην πόλη.... Εγω θα το τολμήσω στην παραλία και θα σας πω τις εντυπώσεις όσων με δουν! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα καλώς σε βρήκα! Μου αρέσουν πολύ τα φουλάρια στα μαλλιά αλλά ακόμα δεν έχω δοκιμάσει να δω αν μου πάνε! Σε οβάλ πρόσωπο τι πιστεύεις ότι πηγαίνει; Καλό σαββατοκύριακο να έχεις φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου Κατερίνα μου! το οβαλ πρόσωπο πιστεύω πως είναι "εύκολο" γενικά. Θα σου πρότεινα να το φορέσεις σαν στέκα δένοντας το πίσω όπως στην δεύτερη φωτό που μας δείχνει πως είναι στα πλάγια και τον κόμπο πίσω, δοκίμασε το και πες μου πως σου φάνηκε :) Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή