Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

La roche-posay Effaclar

Γεια σας κορίτσια μου,

Πριν από περίπου 1,5 μήνα αποφάσισα να αλλάξω τα προϊόντα καθημερινού καθαρισμού και ενυδάτωσης του προσώπου μου.Κατευθύνθηκα προς την la roche-posay και την σειρά effaclar μιας και αντιμετωπίζω πρόβλημα λιπαρότητας.


 Θα σας μιλήσω λοιπόν για τα 3 προϊόντα που αγόρασα και πλέον άδειασα : 

  • Effaclar Gel 
 

Καθημερινό διάφανο τζελ καθαρισμού για λιπαρό και ευαίσθητο δέρμα. Ικανοποιημένη έμεινα μιας και μου άφησε το δέρμα μου καθαρό και δροσερό χωρίς να νίωσω πως το ερεθίζει. Σε σχέση με το προηγούμενο τζελ καθαρισμού της avene που έπαιρνα μπορώ να πω πως κάνει την ίδια καλή δουλειά!

  • Effaclar Mat 


Ενυδατική κρέμα που δίνει ματ αποτέλεσμα και μειώνει την παραγωγή του σμήγματος και απομακρύνει τους πόρους. Αυτό το προϊόν σας το προτείνω!Καθόλου λιπαρή υφή και σου αφήνει μια αίσθηση πούδρας στο δέρμα μετά την εφαρμογή , και λόγω του ματ αποτελέσματος είναι καλή βάση για το make up.

  • Effaclar Duo 

 
 Ειδικό προϊόν για ατέλειες στο δέρμα.Εντάξει αυτό το προϊόν μάλλον δεν το χρειαζόμουν... Βοηθάει στην απόφραξη των πόρων και καταπολεμά τα σπυράκια από την ρίζα τους , γιατί καμία φορά θα έχετε προσέξει πως βγάζουμε σπυράκι στο ίδιο σημείο ξανά και αυτό οφείλετε στο ότι μένει η ρίζα μέσα .Όπως είπα και πριν δεν το πολύ χρησιμοποίησα γιατί με κάλυψε η effaclar mat , μάλλον είναι για πιο προβληματικές επιδερμίδες.
 
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω;
 
Φιλιά!!!
 
 

14 σχόλια:

  1. ειχα δοκιμασει την duo παλιοτερα..παρολο που ολοι λενε καλα λογια εμενα δεν μου ταιριαξε..και επισης δεν μου αρεσε καθολου η μυρωδια..πολυ ενοχλητικη...θελω να δοκιμασω σιγουρα το τζελ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το πρόσωπο δεν έχω δοκιμάσει κάποιο αλλά είχα μια κρέμα χεριών! Πολύ ωραίο post! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριτω ! αν εχεις λιπαρό δέρμα να την δοκιμάσεις την effaclar mat και να μου πεις εντυπωσεις , φιλια!

      Διαγραφή
  3. Από τα συγκεκριμενα δεν εχω δοκιμασει κατι αλλα χρησιμοποιω την effeclar A.I και μου αρέσει πολύ! Ίσως καποια στιγμη να παρω και την Effeclar matte γιατι μου αρέσει πολύ σαν προιόν:):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να την δοκιμασεις και να μου πεις πως σου φανηκε! φιλια

      Διαγραφή
  4. Δεν έχω δοκιμάσει αλλά έχω ένα θέμα με τις κρέμες προσώπου είναι όλες πολύ λιπαρές για μένα οπότε θα πάω να ψάξω την κρέμα για ματ υφή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Exω δοκιμάσει μόνο το effaclar duo και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα!οχι ότι ήταν κακό...αλλά σίγουρα όχι αντάξιο της φήμης του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εμενα τα συναισθηματα μου ηταν αναμεικτα γι'αυτο , αλλα τι να πω ισως να βοηθα πιο προβληματικες επιδερμιδες , φιλια!!!

      Διαγραφή
  6. Συγχαρητήρια έχεις βραβειάκι πέρασε από το blog μου να το παραλάβεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν σου αρέσει η la roche posay και έχεις στο σώμα σου πολύ ξηρά σημεία όπως φτέρνες,αγκώνες κλπ,να δοκιμάσεις την cicaplast είναι καταπληκτική.

    Είχα γράψει το πρώτο μου post για αυτην!

    geekbeautyz.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή