Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Hair chalk - Μακιγιαζ μαλλιών

Γεια σας κορίτσια μου, 
 Σήμερα θα σας μιλήσω για την τελευταία λέξη της μόδας στα μαλλιά ,δηλαδή το μακιγιάζ τους! Αναφέρομαι στο hair chalk το οποίο δεν είναι βαφή μαλλιών αλλά ένα χρώμα το οποίο μένει σταθερό στην τρίχα για τα επόμενα 2 εώς 4 λουσίματα και με αυτό τον τρόπο θα μπορούμε να αλλάζουμε χρώμα στα μαλλία μας και να παίζουμε έτσι όποτε θέλουμε.Μπορείς να κάνεις μια τούφα ή πολλές ή μόνο τις άκρες και γενικά να πειραματιστείς με ότι σκεφτείς!


Τα προϊόντα αυτά τα βρίσκουμε στα κομμωτήρια αλλά υπάρχουν διαθέσιμα και για εφαρμογή στο σπίτι. Τα χρώματα είναι τα παρακάτω :


Εγώ θα το τολμήσω! Εσείς; 
Φιλιά!!!

8 σχόλια:

  1. Μόνο στα κομμωτήρια τα έχεις δει στην Ελλάδα?
    Θα το τολμούσα κι εγώ αλλά δεν τα έχω πετύχει πουθενά! :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κομμωτηριο που τα ειδα σήμερα τα έφερε , και μπορεις να τα βρεις και εδω αν θες να το τολμησεις στο σπιτι http://www.ariane.gr/pl/xroma-35.htm?lang=el&path=2077566691 ,σε καποιο καταστημα δεν τα εχω δει ακομη αλλα απο οτι με ενημερωσαν θα κυκλοφορησουν . φιλια!

      Διαγραφή
  2. κοίταξε να δεις. χμμ. νομίζω δε θα το τολμήσω. και γιατί? κοστίζει κάπου στα 17 ευρώ? κάπου εκεί. ε όχι να δώσω τόσα για να βάφω το μαλλί :Ρ καλύτερα να πάρω το άρωμα μαλλιών :D/.. χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουτε για μια φορα δεν θα εδινες τα 17-18 ευρω; δεν λεω ειναι αρκετα , αλλα για μια φορα ετσι για αλλαγη ισως να και να τα αξιζει :D

      Διαγραφή
  3. ίσως και να το έκανα αλλά δεν θέλει ξανθό μαλλί για να φανει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στα διαφημιστικα φυλλαδια ειδα σε μαυρο μαλλι την blue ocean cruise αποχρωση και ηταν καλη :)

      Διαγραφή
  4. Πολυ ωραια αναρτηση Δωρα μου, νομιζω πως κυκλοφορουν και στο internet ποιο οικονομικες επιλογες για αυτα (πχ ειχα δει και στα hm καποτε). Παντως θα αγοραζα σιγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακομη δν εχω κανει ..! θα κοιταξω και τις πιο οικονομικες οπως λες, φοβαμαι ομως για το αποτελεσμα τους, φιλια!!!!

      Διαγραφή