Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Αρώματα: La vie est belle-Lancome και Pear blossom-Hilfiger

Γεια σας κορίτσια μου , 

Δύο είναι τα αρώματα που χρησιμοποιώ αυτό τον καιρό , ένα της εταιρείας Lancome και ένα της Tommy Hilfiger.


 Ξεκινώ από το la vie est belle που πιστεύω πως πολλές από εσάς αγαπάτε! Για την δημιουργία του συνεργάστηκαν τρεις Γάλλοι αρωματοποιοί (Olivier Polge,Dominique Ropion και Anne Flipo).Θα το χαρακτήριζα ως το απόλυτο θηλυκό άρωμα με μεσαίες νότες ίριδα, γιασεμί, άνθη πορτοκαλιάς και νότες βάσης πατσουλί, σπόρος Τόνκα, βανίλια και πραλίνα.Έτυχε να αγοράσω και το marrie claire που έδινε δώρο το shower gel και το body lotion οπότε εγώ και η μητέρα μου απολαύσαμε αυτό το ζεστό άρωμα σε όλο του το μεγαλείο!Και φυσικά έχει μεγάλη διάρκεια στο δέρμα μου.



 Για την συνέχεια σας έχω το Pear blossom της Tommy Hilfiger με την πιο όμορφη κορδέλα σε σχήμα φιόγκου που κοσμεί τον λαιμό της φιάλης!Με υψηλές νότες Νερολί , βατόμουρο, άνθος αχλαδιού (από εκεί και το όνομά) μεσαιές νότες κανέλας , κρέμας και νότες βάσης Σανταλόξυλο, σπόρος Τόνκα, Κέδρος.Επίσης γλυκό και ζεστό άρωμα όμως με όχι μεγάλη διάρκεια στο δέρμα μου.

 Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω;
Φιλιά!!! 

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Glowbox Νοεμβρίου

Γεια σας κορίτσια μου , 
Τι πιο όμορφο από το να ξυπνάς το πρωι της Δευτέρας (δύσκολη μέρα από μόνη της) και να σου χτυπάνε το κουδούνι φέρνοντας σου καλλυντικά!Όπως καταλάβατε παρέλαβα σήμερα το πρώτο μου Glowbox μιας και γράφτηκα για πρώτη φορά.


Για εσάς που δεν το γνωρίζετε πρόκειται για μια συνδομητική υπηρεσία με τη οποία λαμβάνεις κάθε μήνα ένα κουτί (σε συσκευασία δώρου) με 5-7 προϊόντα τα οποία ειναι σε travel μέγεθος και ίσως τύχει και κάποιο σε κανονικό μέγεθος. Ο λόγος που έγινα συνδρομήτρια και έγω είναι γιατί μ'άρεσει να δοκιμάζω συνεχώς καινούργια προϊόντα, ας δούμε λοιπόν τι μου έφεραν σήμερα.

  •  Neal's Yard / Rose facial wash 
Απαλός, τονωτικός αφρός για το πρόσωπο που ενεργοποιείται με το νερό και είναι κατάλληλος για όλες τις επιδερμίδες ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες. Συσκευασία των 50ml

  • Molton Brown / Heavenly Gingerlily Moisture Bath and Shower gel 
Τονωτικό shower gel με ginger και κάρδαμο , συσκευασία των 30 ml 



  • Molton Brown / Ultrasmooth Coco de Mere Body lotion 
 Δημιουργημένο από φυσικά εκχυλίσματα ,αιθέρια έλαια και καρύδα. Αντιμετωπίζει την έντονη ξηρότητα , εφαρμόζεται εύκολα και προσφέρει μεταξένια αίσθηση και ελαστικότητα .Συσκευασία των 30 ml


 
  • Moroccan Oil Treatment 
Εδώ τα πολλά λόγια είναι περιττά , διάσημο προϊόν που αγαπούν οι celebrities και όσες φυσικά το έχουν δοκιμάσει!Με Argan oil και λιναρόσπορο , προσφέρει αναδόμηση , προλαμβάνει την ψαλίδα , εξαφανίζει το φριζάρισμα και δίνει λάμψη! Συσκευασία των 25 ml 
 
  • Annick Goutal / Eau de toilette , Eau de Charlotte 
Υπέροχη μυρωδιά! Λουλουδάτο ,φρουτώδες , με νότες από κρίνο , άνθη μαύρης σταφίδας, μιμόζας, Lilly of the valley , κακάο και βανίλια.
 
 
 Αυτά από την πρώτη μου επαφή μαζί τους, έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα;
Φιλιά!!!
 

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Hair chalk - Μακιγιαζ μαλλιών

Γεια σας κορίτσια μου, 
 Σήμερα θα σας μιλήσω για την τελευταία λέξη της μόδας στα μαλλιά ,δηλαδή το μακιγιάζ τους! Αναφέρομαι στο hair chalk το οποίο δεν είναι βαφή μαλλιών αλλά ένα χρώμα το οποίο μένει σταθερό στην τρίχα για τα επόμενα 2 εώς 4 λουσίματα και με αυτό τον τρόπο θα μπορούμε να αλλάζουμε χρώμα στα μαλλία μας και να παίζουμε έτσι όποτε θέλουμε.Μπορείς να κάνεις μια τούφα ή πολλές ή μόνο τις άκρες και γενικά να πειραματιστείς με ότι σκεφτείς!


Τα προϊόντα αυτά τα βρίσκουμε στα κομμωτήρια αλλά υπάρχουν διαθέσιμα και για εφαρμογή στο σπίτι. Τα χρώματα είναι τα παρακάτω :


Εγώ θα το τολμήσω! Εσείς; 
Φιλιά!!!

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

La roche-posay Effaclar

Γεια σας κορίτσια μου,

Πριν από περίπου 1,5 μήνα αποφάσισα να αλλάξω τα προϊόντα καθημερινού καθαρισμού και ενυδάτωσης του προσώπου μου.Κατευθύνθηκα προς την la roche-posay και την σειρά effaclar μιας και αντιμετωπίζω πρόβλημα λιπαρότητας.


 Θα σας μιλήσω λοιπόν για τα 3 προϊόντα που αγόρασα και πλέον άδειασα : 

  • Effaclar Gel 
 

Καθημερινό διάφανο τζελ καθαρισμού για λιπαρό και ευαίσθητο δέρμα. Ικανοποιημένη έμεινα μιας και μου άφησε το δέρμα μου καθαρό και δροσερό χωρίς να νίωσω πως το ερεθίζει. Σε σχέση με το προηγούμενο τζελ καθαρισμού της avene που έπαιρνα μπορώ να πω πως κάνει την ίδια καλή δουλειά!

  • Effaclar Mat 


Ενυδατική κρέμα που δίνει ματ αποτέλεσμα και μειώνει την παραγωγή του σμήγματος και απομακρύνει τους πόρους. Αυτό το προϊόν σας το προτείνω!Καθόλου λιπαρή υφή και σου αφήνει μια αίσθηση πούδρας στο δέρμα μετά την εφαρμογή , και λόγω του ματ αποτελέσματος είναι καλή βάση για το make up.

  • Effaclar Duo 

 
 Ειδικό προϊόν για ατέλειες στο δέρμα.Εντάξει αυτό το προϊόν μάλλον δεν το χρειαζόμουν... Βοηθάει στην απόφραξη των πόρων και καταπολεμά τα σπυράκια από την ρίζα τους , γιατί καμία φορά θα έχετε προσέξει πως βγάζουμε σπυράκι στο ίδιο σημείο ξανά και αυτό οφείλετε στο ότι μένει η ρίζα μέσα .Όπως είπα και πριν δεν το πολύ χρησιμοποίησα γιατί με κάλυψε η effaclar mat , μάλλον είναι για πιο προβληματικές επιδερμίδες.
 
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω;
 
Φιλιά!!!
 
 

Ένα ακόμη σχέδιο στα νύχια :)

Γεια σας κορίτσια μου ,

Για σήμερα σας έχω άλλο ένα δημιούργημα της φίλης μου στα νύχια μου!


Είναι μόνιμο βερνίκι shellac cnd , εκτός από το σχέδιο το οποίο έγινε με βερνίκια της essie.

Πως σας φαίνεται το αποτέλεσμα; 

Φιλιά!!! 

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Πρόβλημα: Λιπαρά μαλλιά !


Γεια σας κορίτσια μου,  

Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα θέμα το οποίο με έχει απασχολήσει αρκετά, τα λιπαρά μαλλιά!
Οι αιτίες έχω ακούσει πως είναι διάφορες για παράδειγμα διατροφή , στρες (αυτό βρε παιδί μου ακούγεται σαν αίτιο σε ότι κι αν έχεις) , ορμονικές διαταραχές κα. Σίγουρα η λύση στο πρόβλημα θα δωθεί εάν επισκεφτείτε έναν δερματολόγο.Εδώ θα σας πω έγω τι έκανα από αυτά που άκουγα κατά καιρούς και βοηθήθηκα αρκετά και θα χαρώ να σας βοηθήσω και εσάς! 

  • Ειδικό σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά : την εταιρεία την αφήνω πάνω σας μιας και όλες λίγο πολύ τα ίδια αποτελέσματα έχουν, θα σας προτείνω όμως να χρησιμοποιήσετε διάφανο σαμπουάν γιατί δεν έχει τόσα πολλά ενυδατικα στοιχεία όπως τα κλασσικά.
  • Όχι συχνό λούσιμο: εγώ όταν ξεκίνησα να λούζομαι κάθε 2η μέρα και όχι κάθε μέρα όπως παλιά είδα διαφορά, εντάξει στην αρχή ήταν δύσκολο αλλά μετά από περίπου μια εβδομάδα τα μαλλία μου ήταν χωρίς λιπαρότητα και την δεύτερη μέρα. 
  • Χλιαρό προς δροσερό νερό στο λούσιμο: αυτό και αν ήταν δύσκολο για μένα γιατί χρησιμοποιούσα πάντα πολύ ζεστό νερό, δοκιμάστε το όμως έχει αποτέλεσμα!
  • Μέτριο ζεστό αέρα στο πιστολάκι: ευκολάκι για μένα :)
  • Όχι συχνό αγγίγμα : κακά τα ψέμματα είμαι σίγουρη πως οι περισσότερες (όπως κι εγώ) παίζουμε με τα μαλλία μας όλη την ώρα , έτσι όμως μεταφέρουμε την λιπαρότητα από τα χέρια μας σε αυτά! 
  • Τσάι και λεμόνι: μια φορά την εβδομάδα βράζω τσάι και ρίχνω μερικές σταγόνες λεμόνι σε αυτό, το αφήνω να κρυώσει και αφού τελειώσω με το λόυσιμο το ρίχνω στα μαλλία μου και τα ξεβγάζω μετά.

Δοκιμάστε τα παραπάνω και θα με θυμηθείτε! 
Φιλιά!!!